Brána do jiného světa - New povídka : recenze + přihláška x)

28. března 2010 v 13:03 | nio-chan |  Brána do jiného světa
Tááák jak jsem slíbyla, už sem dávám přihlášku a recenzi x)

Brána do jiného světa

Recenze :
Všechno v lidském světě se zdá, že je tak jak má být, jenže existuje jedna brána. Brána do jiného světa....jiné dimenze, v které žijí magické bytosti. V této dimenzi vládne obávaná rodina upírů. Jsou uctívaný, ale jen proto že se jich bojí. Dědička této rodiny, ale takový osud nechce. Ona nechce být nástupnice, ale nemá na výběr. Je nejstarší a zdědila nejen velkou moc, ale i odpovědnost. Jenže právě ona je nějvěčí hrozba jak pro lidský svět, tak pro ten magický. Ale tenhle svět se chýlí ke konci. Bez téhle rodiny by tento svět zaniknul. Tato rodina jako jedináná ví kde tato brána je. Střeží bránu,magický svět, ale i ten lidský. V této dimenzi existují i lidi. A také jsou nejvíce znevýhodněni. Tyto děti jsou nenáviděny a označovány za "odpad" a věčinou se používají jen jako potrava pro upíry. Jenže existují také lidi s mocí kterou zdědily po někom, jenže všichni je označujou jen jako hříčku přírody.
A proto existuje jedna jediná škola v tomto světě. V té škole se učí magické bytosti neukazovat své pravé já ,aby mohly přežít v lidském světě. Když žáci této školy odmaturují jsou poslány do lidského světa, aby přežily,. Ale nikdy nesmí říct odkud jsou nebo použít svou moc. Pak by byly odvedeni zpět a potrestány nejvěčím trestem. Smrtí. O tomto světě se lidi nikdy nesmí dozvědět.Ale na tuto školu chodí i dědicové této upíři rodiny.
Jenže co se stane když proti sobě půjdou sami dědicové rodiny ? A jaký to bude být vliv na tuhle dimenzi ?A co se stane když naše dědička bude odmítas své poslání ?? Se dočtete v povídce x)



Přihláška

1) Jméno:
2) Věk :
3) Podoba:
4) Povaha :
5) Co jsi : člověk/ upír/ magická bytost - uveď jaká mag.bytost
6) Schopnost (jen jednu) :
7) Minulost:
8) Láska:
----------------

Táák to by bylo všechno a teď vysvětlivky XD :

Bytosty to je npř. Víla,vlkodlak,čarodějka,kočka atd.. ju ?
U tý schopnosti vážně jenom jednu a ať se to pls neopakuje...(zabraná je telekineze)
Láska..to je snad jasný neopakovat a když si budete chctít udělat vlastí postavu vaší lásky tak vyplně ještě jednou, ale jako jeho XD
---------------

Tááak to by bylo. Snad vás to zaujmulo a přihlásí se někdo x)

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Masíí Masíí | Web | 28. března 2010 v 13:33 | Reagovat

1) Masíí Kusaki
2) 16
3)podoba? já nevím. asi člověk.xD
4)milá, hodná
5)upír
6)umím se rychle pohybovat :)
7)rodiče mi zabili a mám bratra ale statila sem vzpomínky. :)
8) a láska? to netuším podle toho kdo tu bude hrát. :)
snad sem nějak pomohla..xDDD

2 Yuki Ineseki Yuki Ineseki | Web | 28. března 2010 v 13:39 | Reagovat

1) Jméno:Yuki Ineseki
2) Věk :16
3) Podoba:člověk :D
4) Povaha :ukecaná,veselá,trošku hyperaktivní. Občas se tak zamyslím,že to vypadá,jako bych byla v tranzu XD
5) Co jsi : člověk/ upír/ magická bytost - uveď jaká mag.bytost: Ci se proměňovat v polar. lišku! :D
6) Schopnost (jen jednu) :mmm...ovádám zmrzlou vodu? :D
7) Minulost:žila jsem na ulici,rodiče jsem nikdy neviděla
8) Láska:eto....nevím? ak to myslíš? :D pak se doplním,až budu vědět jak to myslíš :D

3 Yuki Ineseki Yuki Ineseki | Web | 28. března 2010 v 13:43 | Reagovat

[2]:teď sem si všimla...že se to dá vyrobit jako i an toho s kým budu XD du to napsat :D hehe..tvoje tchýně ti tu zaplňuje místo XD

1) Jméno:Aki Mitsumi
2) Věk :18
3) Podoba:člověk :D *XDDDD*
4) Povaha :pořád dává najevo,že všechno ví,rád se do lidí strefuje :D
5) kočkááá :D
6) ano...to je...těžké :D nad tím jsem nikdy nepřemýšlela... takže to,že se umí proměnit v polo-číču,ne? :D
7) Má starší sestru,které je 22 a která cestuje po světě :D

4 karai uchiha karai uchiha | Web | 28. března 2010 v 14:30 | Reagovat

1) Jméno:Karai Uchiha
2) Věk : 16
3) Podoba:člověk
4) Povaha :tichá, bráním nevinný, a jsem i bojovná.
5) Co jsi :magická bytost- Anděl
6) Schopnost (jen jednu) : má krev může lidi vyléčit, nebo i zranir, podle toho, jaká u mě převládá emoce
7) Minulost: mou rodinu zabil nějaký upír a přežila jsem jenom já a moje sestra Kiran. Teď žijeme spolu, ale ona neví, že jsem anděl
8) Láska: Chrono( z anime Chrono Crusade)-a on je démon(no a když tak o něm něco někde najdeš nebo se me zeptej. :-D
no snad je to dobre :-D

5 TsugumiEvansBelaqwa TsugumiEvansBelaqwa | E-mail | Web | 28. března 2010 v 15:23 | Reagovat

Jméno:TsugumiEvansBelaqwa
Věk:19
Podoba:Člověk
Povaha:Tichá,Tajemná
Co jsi:Upír
Schopnost:živim se neštěstim :-D
Minulost:nepamatuju si ji
Láska:Sasuke Uchiha(upír)

6 Rin :) Rin :) | Web | 28. března 2010 v 17:45 | Reagovat

Meno: Evelyn Kotoga (inak i Even)
Vek: 17
Podoba: clovek
Povaha: utiahnuta, priatelska, odvazna, niekedy prilis drza a neposlusna xD
Co jsi: magicka bytost-strazny anjel xD :D
Schopnost: ochranovat druhych
Minulost: pametam si, ale nikomu ju nehovorim
Laska: hm... nwm ... uvidime kto tam vsetko bude, alebo ku komu ma priradis xD :-D  :-D

tesim sa uz na prvy dielik :) :D

7 YuukiWatashiWaBoss-u! YuukiWatashiWaBoss-u! | Web | 28. března 2010 v 19:04 | Reagovat

1) Jméno: Yuuki Botan (Štístko)
2) Věk : 16
3) Podoba: http://media.photobucket.com/image/anime%20%20angel/ang33/mesadness.jpg?o=10
4) Povaha : Milá, priatelská, štístko xD, usměvavá, občas agresívna keď utočia na mojich priatelov
5) Co jsi : Anjel
6) Schopnost (jen jednu) : Prinášať štastie xD
7) Minulost: Jsem anděl, nemám minulost, byla jsem vytvořena xD
8) Láska: Hmm Hmmm Hmmm Hmmm Gaara? xD

8 Masíí Masíí | Web | 28. března 2010 v 20:02 | Reagovat
9 TsugumiEvansBelaqwa TsugumiEvansBelaqwa | E-mail | Web | 29. března 2010 v 11:25 | Reagovat
12 Yuki Ineseki =* Yuki Ineseki =* | Web | 29. března 2010 v 13:56 | Reagovat

spam-povol :D

14 gigi gigi | 30. března 2010 v 20:50 | Reagovat

1)Dor
2)16 let
3)černovláska do půli zad tmavé oči  
4)Společenská furt se směje a nosí tmavé barvi
5)Kočka
6)empatička
7)v 6 šesti mi umřela máma a táta nás opustil
8)samotářka ale čeká až potká toho pravího

15 Yuki Ineseki =* Yuki Ineseki =* | Web | 6. dubna 2010 v 11:14 | Reagovat
16 * Suzuki ..... ♥  Lowééééééé :)) * * Suzuki ..... ♥ Lowééééééé :)) * | 10. dubna 2010 v 16:27 | Reagovat

1) Suzuki Nakema .. poznajú ma len ako Suzuki
2) 15 možem ? :D
3) http://s.bebo.com/app-image/7925920231/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/03/28/anime_girl80.jpg
4) Priateľská, milá, dosť uzavrená
5) Anjel smrti
6) Dokážem ovládať ľudí ako svoje bábiky
7) Rodičia ma nechceli, starala sa o mňa rodina upírov
8) Itachi Uchiha.. hmm upír x)

17 * Suzuki ..... ♥  Lowééééééé :)) * * Suzuki ..... ♥ Lowééééééé :)) * | 10. dubna 2010 v 16:27 | Reagovat

spam x)

18 Tia Tia | Web | 4. května 2010 v 19:16 | Reagovat

ahoj...promin ze pisu tak pozde ale byla jsem v nemocnici...a doufam ze jeste moji prehlasku prijmes

1) Jméno:Tia Miami
2) Věk :19
3) Podoba:http://i104.photobucket.com/albums/m200/neo_queen_serentiy/Anime%20Girls/0000zzzz.jpg
4) Povaha :normalni,trosku vice"Mrdla"a lehko se zamilovavam
5) Co jsi : člověk/ upír/ magická bytost - uveď jaká mag.bytost:upír
6) Schopnost (jen jednu) :dokazu zmenit svou podobu i hlas
7) Minulost:na minulost si napamatuji aleposlednich 9 mesicu zpivam
8) Láska:Soul ze Soul Eater

dej mi pak vedet na blog...dekuji :-D

19 Nio-chan *autorka blogu* Nio-chan *autorka blogu* | Web | 1. července 2010 v 20:50 | Reagovat

-------KONEC-------

20 Wolfie Uchiha Wolfie Uchiha | E-mail | 11. února 2011 v 17:00 | Reagovat

1) Neya Uchiha
2)16
3)hmmm proste mam dlhe ruzove vlasy a ofinu do prava ako EMO snehobiela pokozka a cierne oci
4)ukecana, mila, spolahliva , priatelska a hlavne milivnicka vlkov a mam aj psa Lyonez
5)ked je uplnok premenim sa na vlka
6)praca s ohnom a mam sharingan
7)normalna ale potom ked som mala 15 tak som zistila ze sa premienam na vlka.
8)a samozrejme Sasuke Uchiha :P ♥
Dakujeeem :D

21 Alice Alice | E-mail | Web | 3. března 2011 v 21:37 | Reagovat

1) Jméno:Alca
2) Věk:15
3) Podoba:Metalová
4) Povaha:Nedokážu pocítit nenávist
5) Co jsi:Vlkodlak
6) Schopnost:Zavičet tak až všem prasknou bubínky
7) Minulost:Člověk bez budoucnosti
8) Láska:Žádná

Díky. 8-)

22 sazex sazex | Web | 21. dubna 2011 v 21:55 | Reagovat

1) Jméno:Nikol Kuoshi
2) Věk :15
3) Podoba:http://www.jpeg.cz/view-644_8b5ce0812b_25672734_o2.jpg.html
4) Povaha :Milá, klidná, nemluvím sprostě vlastně nijak moc ani nemluvim, mám pevnou vůli, jsme v nějakých okolnostech paličatá, přemýšlivá, jsem ráda s přáteli, ale radši sama.
Také mi nevadí, když mě někdo uráží, ale nesnáším, když se někdo naváží do mích
přátel. Ráda trénuju, jsem nedůvěřivá, umím se dobře přetvařovat, ale když mi dá
někdo kompliment, tak zčervenám. Jsem soběstačná, ale ráda pracuju v týmu, umím
se vcítit do lidí a snažím se jim v nouzi pomáhat, sama však nikdy psychickou
pomoc nepotřebuju. Snažím se s nikým nehádat.Dokážu s lidmi manipulovat jak chci a nenávidim když chce manipulovat někdo se mnou hned to poznám.V hádkách i v boji jsem nelítostná a když se s nikym hádám tak hlavně narážím na psychiku až se s toho lidi i složej nejhorší pro ně totiž je jak už jsem říkala že mě žádný narážky na mě nevadí.Nesnášim šikanu a taky namyšlení frajírky co urážejí druhý bez důvodu aby si jenom zvýšili svý ego proti oběma mám tvrdej postoj s těma lidma se dost silně hádám.Jsem hodně opravdu hodně klidná takže mě nic nerozčílí.Nemám skoro žádné citové hnutý na vnějšek jen radost dost často se usmívám, umím své city dobře ovládat a nerada se nikomu citově rozplývám.Klukovi bych se nikdy s láskou nevyznala on by musel udělat první krok.Před klukem který se mi líbí nejsem vůbec nervózní jsem  normálně usměvavá jako u ostatních.Věci beru s nadhledem takže nemám žádné deprese a než něco udělám dobře si to rozmyslim jestli to není náhodou pakárna. Vymýšlím také strategie….no to je asi všechno k mé povaze…trochu jsem se rozepsala XD  
5) Co jsi :čarodějka
6) Schopnost (jen jednu) :zranit nebo i zachránit člověka pouchou myšlenkou jak fyzicky tak psychycky
7) Minulost:nezpomínám si
8) Láska:hm...toushiro XD (jsem menší než on)

23 Yuko-chii Yuko-chii | 19. července 2011 v 22:32 | Reagovat

1)Jméno:Yuko Mizura
2)Věk:13
3)Podoba:http://kazasou.files.wordpress.com/2009/08/konachan-com-57163-sample.jpg
4)Povaha:Milá,střeštěná,výbušná(?),nechápavá jelikož to je,,Neko" xD
5)Co jsi:Neko
6)Schopnost:Umí "rozdávat" život ale sebere to pár minut jejího života.
7)Minulost:Skleróóza xD
8)Láska:Hmmm...Train Heartnet(black cat)

24 ikashi ikashi | Web | 6. ledna 2012 v 16:01 | Reagovat

1:Shikari Diko CHikaido
2:15
3:dlouhé černé vlasy a černý oči
4:smutná(bez rodičů)
5:anděl smrti
6:umí brát a rozdávat životy
7:smutná(zabili jí 2x rodiče)
8:jeden kluk jménem david písek xDD

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama